Update schrijflessen

Héhé eindelijk heb ik nog eens mijn blog geupdate. Het was al weer bijna een maand geleden dat ik nog iets had gepost! Shame on me. Gelukkig heb ik direct al enkele dingen geplaatst zodat jullie weer voor eventjes zoet zijn. Dat hoop ik tenminste.

Zo heb ik twee gloednieuwe gedichtjes geplaatst waarvoor ik de inspiratie kreeg na één van mijn schrijflessen. IK heb er momenteel al enkele gevolgd en voorlopig had het wel goed. Vanavond is het weer zover en ik hoop dat de docent en ik een plan kunnen uitwerken om mij bij te staan bij mijn volgende waar ik trouwens ook volop aan bezig ben. Maar waar ik jullie nog niks over kan vertellen, alles op zijn tijd.

Om eerlijk te zijn kreeg van de lessen maar geen genoeg en volg ik momenteel nog vier extra schrijflessen in de bibliotheek in Oosterzele. Het is een andere manier van lesgeven daar maar ik vind het daar net zo fijn.

Dat is momenteel mijn nieuws aan het schrijfles front. Hopelijk kan ik jullie binnenkort meer vertellen over mijne nieuwe  boek en het plan dat de docent en ik hebben uitgewerkt.

Liefs

Eline

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s