‘have a dream too’

‘I have a dream’ begon Marthin Luther King in de jaren 60 zijn meest bekende speech ooit. Dat zijn woorden die me altijd zijn bijgebleven. Met dit in het achterhoofd leek het me dan ook niet meer dan gepast om even de titel van mijn website/blog toe te lichten.

Om te beginnen, ik ben een dromer. Ik vertoef liever in een fictionele wereld dan in de harde realiteit. Ik denk dat ik daarom zo graag verhalen schrijf. De naam van mijn blog komt uit de tijd toen ik veertien was en het gevoel had dat niemand me leek op te merken. Dat mensen zagen waar ik voor stond. Dat ik ook dromen en wensen had. Dat zijn nu achteraf gezien wellicht typische gevoelens voor een prille tiener. Toch zette het me aan ‘haveadreamtoo’ als twitter naam te gebruiken tot Twitter opkwam rond 2009.

En zoals je ziet vind ik die naam tot op vandaag nog van toepassing. Het heeft wel een andere betekenis gekregen voor mij dan toen. Nu draag ik die naam uit om aan andere dromers te laten weten dat ze niet de enigen zijn. Dat soms dromen daadwerkelijk kunnen uitkomen.

Liefs,

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s