COLUMN: de eerste december

Beste lezers,

De afgelopen paar jaren is de maand December niet echt mild voor me geweest en werd ik telkens achtervolgt door één of ander virus. Dit is het eerst in drie jaar tijd dus dat ik -hout vasthouden dat het zo blijft- niet thuis gekluisterd zit in december. Al is de maand natuurlijk nog maar net begonnen.

Desondanks heeft de eerste dag van December toch wel een beetje een speciale betekenis voor mij. Het betekent dat ik full on in kerst vibe kan gaan en laat ik nu kerst net één van de gezelligste dagen van het jaar vinden. Vooral van de cheesy kerstfilms ben ik een grote fan. Zo is mijn favoriet van het moment ‘a christmas prince: the royal wedding’ en hoop ik oprecht dat Netflix volgend jaar nog een vervolg besluit te maken en we misschien een royal baby krijgen. The dreams, the dreams…

Maar goed, wat ik vooral hoop is dat dit jaar de maand december me wél goedgezind zal zijn. En hopelijk kan ik 2019 eindelijk het nieuwe goede begin krijgen waar ik nu al enkele jaren op hoop. Als ik één ding heb geleerd de afgelopen paar jaar is dat het tij niet zo snel keert als je altijd zou willen. Dus laat dit  jaar maar dat jaar zijn. Het zal tijd worden. Hoe dan ook, ik heb sinds kort mijn theorie auto gehaald dus dat is alvast een goed begin. Laten we ons daaraan vasthouden.

Liefs,

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s