COLUMN: Een column?

Een column schrijven heeft me altijd al uitermate leuk geleken. Helaas ben ik niet journalistiek opgeleid om dit te doen, maar deze blog bied daar natuurlijk wel de gelegenheid voor. Ik wil het woord ‘column’ gebruiken om over meer serieuze zaken te spreken hier op mijn blog.

Dit heb ik de laatste tijd namelijk niet gedurfd omdat ik bang was wat anderen zouden denken en omdat het misschien niet helemaal strookt met mijn website waar de blog nu mee verbonden is. Maar goed, ik dat alles opzij zetten en toch de stap wagen ook al heeft natuurlijk iedereen zijn eigen mening erover en ook al past het misschien niet helemaal bij mijn website.

Eerlijk? Ik wilde dit artikel al veel langer schrijven maar maar omdat ik de stap nog niet durfde te zetten is deze blogpost er nog niet gekomen. Ik weet dat het feit een ‘blog’ te hebben aan het uitsterven is en het veel populairder is om een video op youtube te zetten maar dat is niet echt mijn ding.

Op deze manier kan ik mijn schrijversei kwijt en het tegelijkertijd hebben over dingen die mij momenteel bezighouden. Ik blijf bloggen hoe dan ook leuk vinden om te doen. En laten we hopen dat er in de toekomst nog meer schrijven nog meer boeken en nog meer blogposts mogen volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s