COLUMN: Etsy shop

Beste lezers,

Een nieuwe mijlpaal in mijn creatieve pad in het leven: mijn eigen etsyshop. Ik was namelijk al een tijdje aan het denken wat ik nog meer kon doen om mijn boeken te verkopen en tegelijkertijd was er ook de wens om mijn eigen webshop te beginnen. Zomaar direct een eigen webshop is natuurlijk niet niets. Zelf had ik al enkele dingen op Etsy gekocht maar nooit bij  stilgestaan op dat platform zelf verkoper te worden.

Het leek me echter beter zou te beginnen. Ik kreeg het idee door iemand die ik volg op instagram. Ik ga mijn eigen boeken op mijn shop verkopen en wie weet wat daarna nog volgt? Ik zit alvast boordevol ideeën en ben natuurlijk superblij dit met jullie te kunnen delen. Hoe weet ik altijd de laatste weken van het jaar uit te kiezen om grote dingen op de proppen te komen?

Is het misschien een soort ‘endofyearcrisis’, een soort wanhopige poging toch iets groots en unieks te doen, iets te hebben bereikt voor het jaar om is? Misschien wel. Maar of dat zo slecht, dat is nog maar de vraag.

In ieder geval een mooi begin, oja en wie mijn boeken nog niet heeft kan deze dus nu ook hier kopen.

Liefs,

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s