COLUMN: keuzes maken

Lieve lezers,

Iets waar ik persoonlijk erg veel moeite mee heb: keuzes maken. Ja dat klopt. Ik ben er verschrikkelijk in. En het lijkt met de tijd alleen maar erger te worden. Hoewel ik bezig ben met het weer op een goed spoor te krijgen. Ik vind het verdomd lastig. En hoe belangrijker de keuzes zijn, hoe lastiger natuurlijk.

Ik zit momenteel met enkele dingen in mijn hoofd die tot belangrijke keuzes vereisen en dat geraakt natuurlijk niet in 123 opgelost. Daarom ook dat ik even de nood had deze column te schrijven. Schrijven is, ondanks dat het grootste aspect is, niet mijn hele leven. Er zijn nog andere dingen waar ik nodig wat aandacht op moet vestigen. Ik weet dat ik wat vaag blijf maar  zolang ik zelf mijn gedachten niet op orde heb kan ik natuurlijk niet uitweiden.

In ieder geval blij dit even van mij te kunnen afschrijven. Binnenkort ga ik voor enkele dagen naar Dublin en daar kijk al echt enorm naar uit. Ook naar de feestdagen die stilaan maar zeker naderen. Ja, daar kijk ik echt naar uit. Ik heb ook al een heleboel ideeën voor op mijn blog in het nieuwe jaar maar dat even terzijde. Met andere woorden, er komt een drukke periode aan en na die periode wil ik min of meer een beslissing hebben gemaakt op een aantal vlakken.

Dat is nooit een goede combinatie voor mij… Even op de tanden bijten en doorzetten zou ik zeggen.

Liefs,

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s