COLUMN: persoonlijk

Lieve lezers,

Ik heb vandaag al enkele onderwerpen proberen aansnijden voor deze blogpost maar dat lijkt maar niet te lukken. Op de één of andere manier worden ze al snel persoonlijk en dat houdt me op dit moment nog heel erg tegen.

Zoals ik al in mijn blogpost van gisteren vertelde is het momenteel een wirwar in mijn hoofd en is er een heleboel dat moet geregeld worden waar ik op de één of andere manier maar niet aan toe kom. Ik ben persoonlijk wel trots op het feit dat ik mijn blog nu al enkele dagen goed up to date te kunnen houden. Al 1 win for me!

Ik kan het niet verklaren maar er zit zoveel ‘in de lucht’ – zoals men zegt- en op de één of andere manier heb het gevoel dat deze komende weken heel belangrijk zijn voor het verdere verloop van mijn toekomst. Echt zenuwslopend dus.

Er moet nog heel wat geregeld worden en nog heel wat denkwerk worden verricht. Ik moet echt mijn gedachten eens op een rijtje krijgen maar dat is makkelijker dan gedaan natuurlijk.

Zo probeer ik mijn blog en mijn andere schrijfproject goed bij te houden -wat wonder wel lijkt te lukken- maar zou ik ook iets meer willen doen met fotografie…

Tja, zoals ik gisteren al zei:

keuzes maken is niet makkelijk en al helemaal niet voor mij…

Liefs

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s