COLUMN: Schrijfles

Beste lezers,

In het moment leven, heb ik ondervonden is niet altijd  makkelijk. Maar vandaag wil ik het eens over vandaag hebben. We zijn in de schrijfles namelijk met allemaal leuke dingen en projecten bezig en vandaag ga ik me daar eens verder in verdiepen, en mijn tekst verbeteren. Dat is nog een beetje een werkpuntje voor mij, dat verbeteren. Het lijkt me hierdoor alvast een goed begin.

Verder houdt mijn buurvrouw vandaag én volgende week woensdag een opendeurdag voor haar geweldige webshop Calin. Ze heeft een heel leuk aanbod van spullen die je kan laten borderuren. Je kan daarin heel creatief in zijn, zo heb ik een canvas tas met een cactus erop. Je kan het zo leuk of gek niet bedenken of het kan geborduurd worden op één van haar leuke truien of zakken en nog zoveel meer.

Het is meer dan de moeite  waard eens een kijkje te gaan nemen in haar atelier. Je vind er zeker en vast een heleboel leuke kerstcadeautjes.  Oh ja en voor ik het vergeet: mijn boeken zijn daar ook te koop. Ik zou zeggen met zen allen daarheen!

liefs,

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s