COLUMN: Kerst en Sint

De afgelopen dagen waren een mengeling van voorbereiden op kerstmis en het vieren van ‘Sinterklaas’. Het loopt op dit moment natuurlijk allebei door elkaar. Maar maakt deze dagen wel extra gezellig.

Woensdag zijn we de kerstboom gaan halen en donderdag ben ik op jacht gegaan naar kerstdecoratie voor in de boom en heb ik de boom versierd. Donderdag was dan ook nog eens 6 december, sinterklaas dus en aangezien ik een metekindje van 5 jaar heb stond ook de sint vieren op het programma.

In de namiddag ben ik dan bij mijn tante langsgegaan om het cadeautje klaar te zetten en na gezellig met mijn oma, tante en mama een stukje taart en een tas thee te hebben gedronken ben ik haar gaan halen van school. En haar gezichtje zien toen ze thuiskwam en haar cadeautjes zag liggen was gewoon magisch. Dan denk je: daar doe ik het voor. Een kind zo gelukkig kunnen maken.

Daarna trof ik nog enkele voorbereidingen voor mijn kersttrip binnenkort en zaterdag hebben we gezellig met de familie waffels gegeten om de sint te vieren bij meme en pepe. Het was zo leuk om nichten nog eens terug te zien en  mijn jongste nichtje die ons vermaakte met goocheltrucs. Altijd een blij weerzien met hun. En zondag gezellig naar de kerstmarkt in een naburig dorpje gegaan.

Laat de gezelligheid maar komen !

Liefs

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s