Wensen voor 202O

Lieve lezers,

Bij deze wil ik jullie mijn wensen voor het nieuwe jaar overdragen. Ik heb het eerlijk gezegd al gemist het bloggen en hoop zeker dat ik dit meer ga kunnen doen in 2020. Vorig jaar heb ik hier mijn wensen voor het komende jaar met jullie gedeeld en dat zou ik graag weer doen. Dus bij deze:

2020 ik hoop dat je een mooi jaar mag worden. Een jaar met goede gezondheid. Een jaar waarin ik successen ken. Een jaar waarin ik het weer goed doe op school en op stage, een jaar waarin ik leer autorijden en mijn rijbewijs mag halen. Een jaar met een goede boekenverkoop. Een jaar met meer mooie momenten met mijn liefste vriendje en met vriendinnen en familie. Een jaar met leuke reisjes, waarin ik nieuwe delen van de wereld mag leren kennen.  Een jaar waar ik een geweldige 24ste verjaardag mag beleven.

Een jaar vol liefde, geluk, creativiteit en passie, met meer zelfliefde en liefde voor de anderen om me heen. Een jaar vol mooie momenten en dat ik er kan van genieten. Maar bovenal een jaar waarin ik de magie van het begin van het nieuwe jaar en een nieuwe decennium mag meedragen voor de rest van het jaar en het komende decennium. Een jaar vol magie.

Liefs,

Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s